ProLaser

Savijanje lima

Ujedinjujemo vrhunsku uslugu rezanja laserom s preciznim savijanjem metala kako bismo isporučili delove visokog kvaliteta.

Sa sposobnošću savijanja lima i metala na 4+1 ose, pružamo veliki broj mogućnosti oblikovanja. Zahvaljujući tome,  možemo da stvaramo kompleksne geometrije i precizne uglove. Ova kombinacija rezanja i savijanja nam omogućava da proizvedemo finalne proizvode po meri, prilagođene potrebama i željama naših kupaca.

Usluzno savijanje lima

Pošaljite nam svoje skice na office@prolaser.rs, a mi ćemo se posvetiti tome da vam pružimo najbolju cenu i najbržu isporuku. Naš cilj je da vaše ideje prenesemo u stvarnost s pažnjom prema detaljima, obezbeđujući vrhunsku uslugu savijanja lima prema vašim potrebama.

Uslužno savijanje lima predstavlja ključnu uslugu koja omogućava preduzećima da dobiju precizno oblikovane metalne delove prema svojim tačnim specifikacijama. Ova mogućnost prilagođavanja je od suštinskog značaja u mnogim industrijama, od mašinskog inženjeringa do proizvodnje nameštaja. Prednosti usluznog savijanja lima ogledaju se u tačnosti, brzini i efikasnosti.

Usluge

Savijanje limova

Savijamo delove dužine do 3200 mm

Pritisak 170 T

O savijanju lima i metala

Savijanje lima, poznato i kao proces oblikovanja metala, predstavlja ključnu tehniku u raznim industrijama. Sa svojom bogatom istorijom i modernim pristupom, savijanje lima igra ključnu ulogu u proizvodnji prilagođenih metalnih oblika. Detaljno ćemo Vam prikazati  uslugu savijanja lima, fokusirajući se na usluzno savijanje, presu za savijanje, CNC tehnologiju, i mnoge druge aspekte.

Jedan od ključnih razloga za popularnost savijanja lima u proizvodnji je njegova svestranost. Bez obzira da li je reč o proizvodnji automobila, nameštaja ili metalnih konstrukcija, savijanje lima omogućava prilagođavanje metalnih materijala raznim oblicima i potrebama. Osim toga, ovaj proces je i ekonomičan, pružajući efikasne metode oblikovanja bez značajnih troškova.

Proces sečenja i savijanja lima

Savijanje lima često ide ruku pod ruku sa sečenjem, a razumevanje ovog procesa ključno je za postizanje željenih rezultata. Različite tehnike sečenja, poput laserskog ili plazma sečenja, kombinuju se sa preciznim savijanjem kako bi se stvorili kompleksni oblici. Ovaj spoj tehnika čini savijanje lima jednim od najvažnijih koraka u formiranju metala.

CNC savijanje lima

U modernoj eri tehnologije, CNC (Computer Numerical Control) tehnologija donosi novu dimenziju savijanju lima. Ova tehnologija omogućava automatizovano i precizno savijanje lima prema unapred programiranim specifikacijama. CNC savijanje lima donosi visok nivo preciznosti i efikasnosti u proizvodnji metalnih delova.

Prilagodljivost različitim industrijama

Industrije poput automobilske, građevinske i energetske zavise od usluznog savijanja lima kako bi dobile delove prilagođene njihovim specifičnim potrebama. Ova prilagodljivost omogućava efikasnost u proizvodnji i smanjuje gubitak materijala, čineći usluge savijanja lima ključnim partnerom u metalnoj industriji.

Uobičajeni materijali koji se koriste

Razni metali se koriste u procesu savijanja lima, uključujući čelik, aluminijum i drugi. Izbor materijala zavisi od krajnje namene proizvoda, kao i tehničkih zahteva samog savijanja. Razumevanje karakteristika svakog materijala ključno je za postizanje željenih rezultata.

Osiguranje kvaliteta i rizici koje treba izbeći

Da bi se osigurao kvalitet u proizvodnji, proces savijanja lima mora se pridržavati strogo definisanih standarda. Ovo uključuje testiranje materijala, kontrolu dimenzija i druge korake kako bi se garantovala ispravnost proizvoda. Pridržavanje standarda takođe obezbeđuje bezbednost i pouzdanost metalnih delova.

Iako je savijanje lima ključni deo proizvodnje, postoje određeni rizici koje treba izbeći. Ovo uključuje deformacije metala, nepravilno savijanje i druge nedostatke. Identifikacija ovih rizika i primena ispravnih rešenja ključni su za održavanje visokog kvaliteta u proizvodnji.

Sa sofisticiranom opremom i stručnim timom, ProLaser obavlja savijanje metalnih komponenti u skladu sa najzahtevnijim specifikacijama. Bez obzira na složenost vašeg projekta, naša firma Vam pruža preciznu, efikasnu i brzu uslugu. ProLaser je vaš pouzdan partner za postizanje optimalnih rezultata u obradi metala.

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da poručite uslugu ili imate bilo kakvih pitanja, ne oklevajte da nas kontaktirate.


Brzo, povoljno, pouzdano
Kako poručiti?

Slanje fajla

Potrebno je poslati DWG, DXF fajl ili skicu na našu e-mail adresu office@prolaser.rs

Slanje fajla

Potrebno je poslati DWG, DXF fajl ili skicu putem kontakt forme koja se nalazi na ovoj stranici ili pošaljite mejl na našu e-mail adresu office@prolaser.rs

Provera i izbor materijala

Nakon prijema skice, naš tim ce proveriti da li je skica kompatibilna, kontaktirati kupca i predočiti mu izbor materijala za njegov projekat.

Realizacija

Ukoliko je sve u redu, mi ćemo se dogovoriti sa klijentom o detaljima projekta, kao što su vremenski rokovi, cena i slično. Nakon potpisivanja ugovora, naš tim će se odmah pristupiti izradi projekta. Ukoliko klijent ima bilo kakva pitanja ili nedoumice, naši stručnjaci su uvek spremni da mu pomognu.