ProLaser

O nama

O Nama

ProLaser Tim D.O.O

Prolaser Doo se bavi laserskim sečenjem metala kao i CNC savijanjem limova i metala. Naš tim čine iskusni i pouzdani stručnjaci koji su motivisani da ispune zahteve klijenata i reše sve izazove koje se pred njih postave.

Naši visokokvalitetni laseri su precizni i pouzdani, što omogućava izradu preciznih proizvoda daleko većeg kvaliteta u odnosu na proizvode obrađene CO2 ili plazma laserom. Naš tim stručnjaka je vrlo sposoban i profesionalan, te smo uvek spremni da pomognemo svojim klijentima u ostvarenju njihovih ciljeva.

Preciznost

Sa Prolaser-om na vašoj strani, možete očekivati završne proizvode visokog kvaliteta, sa tolerancijom od 0,02mm. 

Savremena Tehnologija

Prolaser se oslanja na najmoderniju tehnologiju kako bi garantovao visok kvalitet i preciznost u svakom koraku proizvodnog procesa.

Profesionalnost

Visok nivo profesionalnosti garantuju da svaki proizvod ili uslugu isporučujemo na vreme i sa najvišim standardima kvaliteta.

3

Koraka do završnog proizvoda

80

Zadovoljnih klijenata

250

Uspešnih projekata

5

Godina iskustva

Misija

Naš cilj je da zadovoljimo potrebe svakog klijenta i da pružimo usluge na vrhunskom nivou, uz poštovanje rokova i vrhunski kvalitet obrade. Konstantna potraga za novim metodama rada nam omogućava da budemo konkurentni na tržištu.

Ukratko, firma Prolaser predstavlja sinonim za kvalitet, preciznost i profesionalnost u oblasti laserskog sečenja metala.

Lokacija

Firma Prolaser Doo se nalazi na idealnoj lokaciji, između gradova Leskovca, Niša i Prokuplja. Ova pozicija nam omogućava da budemo pouzdan partner za sve klijente na jugu Srbije, ali i širom zemlje. 

Naš uspeh se ne ogleda samo na nacionalnom nivou, već i na međunarodnom. Imamo agente u Austriji i uspešno sarađujemo sa zemljama Evrope. Ova međunarodna saradnja nam omogućava da se stalno unapređujemo i pružamo kvalitetne proizvode i usluge našim klijentima.

Poverenje su nam ukazali

Naši klijenti

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da poručite uslugu ili imate bilo kakvih pitanja, ne oklevajte da nas kontaktirate.


Brzo, povoljno, pouzdano

Kako poručiti?

Slanje fajla

Potrebno je poslati DWG, DXF fajl ili skicu na našu e-mail adresu office@prolaser.rs

Slanje fajla

Potrebno je poslati DWG, DXF fajl ili skicu putem kontakt forme koja se nalazi na ovoj stranici ili pošaljite mejl na našu e-mail adresu office@prolaser.rs

Provera i izbor materijala

Nakon prijema skice, naš tim ce proveriti da li je skica kompatibilna, kontaktirati kupca i predočiti mu izbor materijala za njegov projekat.

Realizacija

Ukoliko je sve u redu, mi ćemo se dogovoriti sa klijentom o detaljima projekta, kao što su vremenski rokovi, cena i slično. Nakon potpisivanja ugovora, naš tim će se odmah pristupiti izradi projekta. Ukoliko klijent ima bilo kakva pitanja ili nedoumice, naši stručnjaci su uvek spremni da mu pomognu.